Košarkaši Loznice, nakon produžetaka, slavili rezultatom 86:84

Košarkaši Loznice su u okviru 2. kola Druge lige Srbije savladali ekipu iz Bora, nakon produžetaka, rezultatom 86:84.

Domaći tim je startovao izuzetno loše, pa je gostujuća ekipa već na samom početku postavila svoj ritam igre. Košarkaši Loznice pokušavali su kroz ceo meč da stignu zaostatak od čak 10 poena razlike. Delovalo je da je utakmica već nakon druge četvrtine i velikog broja primljenih koševa, gotova, ali igrači trenera Danila Negovanovića, su u samom kraju pokazali borbenost i timski duh i obezbedili produžetke. Uz pomoć i podršku prepunih tribina ljubitelja košarke, domaći tim je u poslednjim trenucima pokazao snagu i volju za pobedom i na kraju slavio rezultatom 86:84.

Bogdan Nedeljković, košarkaš KK „Loznice“ obratio nam se nakon teške utakmice i najpre se zahvalio publici na nesebičnoj podršci, a posebno u onim trenucima kada igra nije bila na zadovoljavajućem nivou. Dodaje da su igrači još uvek u procesu uigravanja, kao i to da se spremaju za sledeće kolo, kada će gostovati u Lazarevcu.

Trener Danilo Negovanović nije krio svoju radost i zadovoljstvo nakon dobijene utakmice, pa nam je kroz osmeh preneo i svoj doživljaj meča – Nismo planirali da bude ovako napeto. Naša igra u prvom poluvremenu bila je, možda, najgora u prethodne 3 godine. Uspeli smo da se vratimo, iako generalno nismo bili u dobroj energiji. Uz pomoć publike uveli smo utakmicu u egal i na kraju bili bolji u produžecima. U narednoj utakmici ćemo, nadam se, igrati stabilnije.

Negovanović je dodao i to da su dva igrača bila povređena, jedan je imao povredu leđa, dok je drugi igrao pod blokadom.

Imali smo čak i probelm i sa prehladama i temperaturom. Ali, sve u svemu, zadovoljan sam i ponosan na sve ove momke, završio je Danilo.

Brojni ljubitelji košarke, slavili su pobedu zajedno sa igračima.