„Bambi“ proslavio 57. rođendan

PU Bambi danas je u vrtiću „Kolibri“ u Lozničkom Polju svečano proslavila 57 godina postojanja i rada.

Već 57 godina PU „Bambi“ u Loznici se trudi da bude mesto gde se raste, razvija i pre svega uči da budete čovek – rekla je na početku svečanosti direktorica ustanove, Ivana Savić, i dodala da sve to ustanova nikako ne bi mogla da postigne bez aktivnog učeća roditelja i podrške lokalne zajednice. Ona je tom prilikom istakla da grad Loznica svih ovih godina nastoji da proširi kapacitete kako bi što više dece našlo svoje mesto u vrtićima, kao i da stvori što bolje uslove za kvalitetniji boravak dece u tim objektima.

Profesor Ljubinko Đokić, kao predstavnik lokalne zajednice, obratio se prisutnima na proslavi povodom 57. rođendana ustanove, deci i kolektivu „Bambija“, između ostalih, rođendan je čestitala i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti, Tanja Glišić Matić.  

U nastavku svečanosti prikazan je kratak film o istorijatu ustanove, a potom su brojni gosti predvođeni zaposlenima ustanove obišli sve prostorije modernog vrtića „Kolibri“ u Lozničkom Polju.

Na kraju programa priređenog povodom obeležavanja 57. rođendana PU „Bambi“ mališani su uz dobro poznatu pesmicu oduvali svećice za divan dan.