MRK „Loznica“ slavio na domaćem terenu, nakon neizvesne utakmice

Rukometaši Loznice savladali su ekipu „Hajduk Veljko“ iz Negotina, rezulatom 32:23, u okviru 5. kola Super B lige Istok – Zapad.

MRK „Loznica“ je u okviru 5. kola Super B lige „Istok-Zapad“  bio bolji od  RK  „Hajduk Veljko“ iz Negotina,  nakon veoma neizvesne i teške utakmice. Domaći tim gotovo ceo meč bio je u zaostatku od 2 ili 3 gola, što je stvaralo pritisak na igrače. Duel je bio izrazito grub, sa velikim brojem isključenja, faulova i jednim crvenim kartonom, za igrača domaćeg tima. Iskusni Milan Obrenović bio je važan faktor ovog pozitivnog ishoda, igrajući sjajnu utakmicu. U poslednjim trenucima utakmice, igrači su uspeli da stignu gol razliku, preokrenu rezultat u svoju korist i na kraju slave rezultatom 32:23.

Za najkorisnijeg igrača meča izabran je Nemanja Podraščić, igrač Loznice, koji je nakon utakmice preneo i svoje utiske – Nije bilo lako, dugo smo se mučili i tek nakon 45 minuta uspeli da preokrenemo utakmicu. Mi smo uspeli da podignemo ritam igre, a njima je možda zafalilo snage za ovakvu završnicu. Bilo je neizvesno, ali danas smo mi imali sreće.

Trener Milan Nedeljković izjavio je da je ekipa loše ušla u meč i imala nestabilno prvo poluvreme, ali da su pri samom kraju uspeli da povrate svoju igru i izađu kao pobednici. Nedeljković dodaje da se spremaju za sledeće kolo i da su zadovoljni današnjim ishodom.