Budućnost Krušik pobedio Loznicu sa ubedljivih 1:4 nakon preokreta

U turbulentnom susretu u Srpskoj ligi Zapad, Budućnost Krušik okončao je meč ubedljivom pobedom nad domaćinom, ekipom Loznice.

U prvom poluvremenu domaćin je poveo u 26. minutu golom Kojića, glavom, nakon gužve u šesnaestercu Budućnosti.

Drugo poluvreme je donelo potpuni preokret u igri. Valjevci su preuzeli inicijativu odmah na početku, postavivši se kao dominirajući tim na terenu. Izjednačenje je stiglo već u 49. minutu kada je Jakovljević iskoristio grešku domaćeg golmana Erića i asistirao Paniću, koji je lob udarcem postigao gol.

Loznica je imala priliku da povrati vođstvo u 60. minutu, ali je Obradović glavom šutirao pravo u golmana Milinkovića koji je odbranio. Valjevska ekipa je dominirala u 67. minutu kada je Kovačević dijagonalnom loptom uposlio Jakovljevića, koji je postigao gol za vođstvo od 2:1.

Vođstvo je dodatno motivisalo Valjevce koji su nastavili da pružaju odličnu igru. U 86. minutu, rezultat je postao 3:1 u korist gostiju nakon gola Pavića. U poslednjim trenucima utakmice, brz kontra napad Budućnosti po levoj strani rezultirao je četvrtim golom. Stojanović je povukao kontru, odlično asistirao povratnom loptom u šesnaesterac Loznice gde je Martinović postavio konačnih 1:4.

Ova ubedljiva pobeda Budućnosti Krušika donosi nadu i optimizam Valjevskim navijačima, dok će ekipa Loznice morati da analizira svoju igru kako bi se vratila na pobednički kolosek u narednim utakmicama.