Lider muškog rukometa u Loznici, Milan Nedeljković, novi je predsednik Skupštine Super B rukometne lige

Milan Nedeljković, čija je ljubav prema rukometu oblikovala sportski identitet grada Loznice, preuzeo je istaknutu ulogu kao predsednik Skupštine Zajednice klubova Super B rukometne lige. Izbor za ovu prestižnu funkciju, koji se odigrao na nedavnoj sednici Skupštine u Beogradu, označava još jedan korak napred za razvoj rukometne scene u Srbiji.

U obraćanju, Nedeljković je istakao zahvalnost klubovima Super B rukometne lige Srbije na poverenju koje mu je ukazano. Njegova strast i trud u unapređenju rukometnog sporta su nagrađeni izborom na ovu odgovornu poziciju. „Izbor na najvišu funkciju Lige smatram prvo kao lično priznanje za trud koji ulažem u razvoj rukometa“, istakao je Nedeljković.

Njegova posvećenost rukometu nije samo odjeknula unutar terena, već je stvorila talase i van njega. Nedeljković je poznat po vođenju MRK Loznica, kluba koji je u svojoj debitantskoj superligaškoj sezoni ostvario ne samo sportske uspehe, već i priznanje svih gostujućih klubova. Njihovo izuzetno gostoprimstvo postalo je deo sportskog duha Loznice.

„Ovaj izbor nije samo priznanje meni lično, već i našem klubu i gradu sporta Loznici. Grad koji već godinama podržava rukomet, ne samo lokalno već i na republičkom nivou“, dodao je Nedeljković. Njegove reči svedoče o važnosti zajedničkog angažovanja i podrške za dalji razvoj rukometne infrastrukture u regionu.

Nedeljkovićeva vizija kao predsednika Skupštine Zajednice klubova Super B rukometne lige obećava novu energiju i perspektivu. Njegova liderstvo će imati ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti rukometnog sporta u Srbiji. S obzirom na njegovo dosadašnje dostignuće i predanost, rukometna zajednica može očekivati pozitivne promene pod njegovim vođstvom.