Poziv za prijavu: Postanite popisivač poljoprivrede 2023.

Danas je zvanično otvoren konkurs za sve zainteresovane građane koji žele da se aktivno uključe u prikupljanje ključnih informacija o poljoprivredi u Srbiji. Zavod za statistiku Srbije (stat.gov.rs) i sajt posvećen Popisu Poljoprivrede (popispoljoprivrede.stat.gov.rs) objavili su početak prijava za poziciju popisivača poljoprivrede.

Prijave su otvorene danas, 15. avgusta, od 8.00 časova, i trajaće sve do 21. avgusta u 20.00 časova. Da biste se prijavili za poziciju popisivača poljoprivrede, potrebno je da popunite elektronsku prijavu putem zvaničnih veb-sajtova Zavoda za statistiku Srbije i Popisa poljoprivrede.

Popisivači poljoprivrede će imati ključnu ulogu u intervjuisanju poljoprivrednih proizvođača i beleženju njihovih informacija. Ovo će omogućiti izradu preciznih statistika koje će služiti kao osnova za donošenje odluka u vezi sa sektorom poljoprivrede.

Dodatne informacije o uslovima prijavljivanja i obavezama popisivača poljoprivrede možete pronaći na zvaničnim veb-sajtovima Zavoda za statistiku Srbije i Popisa Poljoprivrede.