Jubilarni 10. Međunarodni „Kraljevski karneval“: Banja Koviljača zablistala u karnevalskom sjaju

Deseti Međunarodni „Kraljevski karneval“ održan je danas u Banji Koviljači, a ovaj jubilarni događaj privukao je brojne učesnike iz Srbije i šireg regiona.

U defileu kroz banjski park, trideset karnevalskih grupa predstavilo je svoje izvanredne kostime i kreativne maske, a šarenilo boja i originalnost kostima bili su prava poslastica za sve prisutne.

Nakon defilea, usledio je zabavan program ispred Kur-salona, gde su učesnici izveli plesne tačke sa raznovrsnim koreografijama, gde je energija učesnika osvajala srca gledalaca.

Ključnih akter ovog jubilarnog događaja bilo je Udruženje građana „Kraljevski karneval“, koje je uložilo mnogo truda i energije u organizaciju. Grad Loznica je takođe dao svoju podršku, prepoznajući značaj ove manifestacije za promociju kulture i turizma.

Uz mnogobrojne učesnike i posetioce, ovogodišnji „Kraljevski karneval“ je još jednom dokazao svoj status kao jedan od najzanimljivijih događaja u ovom delu Srbije. Svečana atmosfera i kreativnost učesnika su dodatno obogatili ovaj jubilej.