U Malom Zvorniku u toku je RANI JAVNI UVID izmene Plana detaljne regulacije „Uži centar Malog Zvornika“

RANI JAVNI UVID obaviće se u trajanju od 15 dana u periodu od 24. 07. 2023. godine do 07. 08. 2023. godine zaključno, svakog radnog dana od 08 do 14 časova, u kancelariji broj 31 u zgradi opštine Mali Zvornik, ul. Kralja Petra I broj 38.

Elaborat za potrebe Ranog javnog uvida Izmene Plana detaljne regulacije „Uži centar Malog Zvornika“, opština Mali Zvornik , biće izložen u digitalnom obliku na zvaničnoj internet strani Opštine Mali Zvornik www.malizvornik.ls.gov.rs i u analognom obliku u holu zgrade opštine.

Pozivaju se organi, organizacije, javna preduzeća i ostali nosioci javnih ovlašćenja, kao i zainteresovana pravna i fizička lica, da za vreme trajanja ranog javnog uvida, dostave primedbe i sugestije na predloženo Plansko rešenje u pismenoj formi, Odeljenju za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru u zgradi opštine Mali Zvornik.

Odeljenje za privredu, inspekcijske poslove, urbanizam i objedinjenu proceduru Opštinske uprave opštine Mali Zvornik, pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć zainteresovanim licima, koja vrše uvid u navedeni Planski dokument, u gore naznačenom terminu.

Termin i mesto održavanja sednice Komisije za Planove, kojoj će podnosioci primedbi moći da prisustvuju biće naknadno objavljeni.

Sva dodatna obaveštenja u vezi ranog javnog uvida mogu se dobiti radnim danima na telefon broj 015/ 7 195-188 , lokal 124 i lokal 131.

Iz opštinske uprave obaveštavaju građane da svoje primedbe, komentare i sugestije na Rani Javni uvid Izmene Plana detaljne regulacije „Uži centar Malog Zvornika“ , opština Mali Zvornik, mogu podneti i putem portala eUprave, pokretanjem elektronske usluge na sledećem linku 👉https://euprava.gov.rs/usluge/6779