Veliki donatorski ručak u Voćnjaku za obnovu stadiona FK Luk Kompezatori

U nedelju, 19. novembra 2023. godine, FK Luk Kompezatori organizuje donatorski ručak na svom stadionu u Voćnjaku, sa početkom u 10:30 časova, s ciljem prikupljanja preostalih 300 hiljada dinara potrebnih za rekonstrukciju tribine.

Uprava fudbalskog kluba FK Luk Kompezatori priprema poseban događaj za sve ljubitelje fudbala i dobrotvorce u zajednici. Donatorski ručak ima za cilj da sakupi sredstva za rekonstrukciju tribine stadiona, čija je dužina 66,5 metara, a širina 6 metara. Već je obezbeđen značajan deo novca i materijala, a meštani su se složili da pomognu u radovima u zamenu za simboličnu nadoknadu. Ipak, za potpunu realizaciju projekta nedostaje još 300 hiljada dinara.

„Za ovu priliku, pripremili smo posebno iznenađenje – guljenu svinju na ražnju tešku 140 kilograma! Takođe, u sklopu događaja odigraće se i prvenstvena utakmica protiv ekipe ‘7. Juli’ iz Bele Crkve. Ovo je odlična prilika da svi zainteresovani vide koliko smo toga već postigli i doprinesu daljem razvoju našeg kluba,“ izjavio je Miroslav Popović, predstavnik uprave kluba.

Poziv je upućen svim ljudima dobre volje da se pridruže, doprinesu i uživaju u druženju, sportu i dobroj hrani za plemenit cilj.