Nedeljna prognoza za Loznicu: Stabilno, sa kišnim periodima

Građani Loznice mogu očekivati promenljivo vreme tokom sledeće nedelje, sa sunčanim intervalima koji će se smenjivati sa kišovitim danima.

Početak nedelje donosi vedro vreme u Loznici. Temperatura će varirati između 4°C u jutarnjim satima i 12°C tokom dana. Utorak nastavlja trend sunčanog vremena sa nešto višim temperaturama, koje će se kretati od 8°C do 17°C. Vetar će biti nešto jači u odnosu na ponedeljak. Sredina nedelje donosi promenu praćenu kišom. Dnevne temperature će se kretati od 8°C do 12°C, uz značajne padavine. Vedro vreme se vraća u četvrtak, sa temperaturama koje će se kretati između 5°C i 11°C. Vetar će biti jači. U petak nas prema prognozi meteorologa očekuju povremeni pljuskovi, sa temperaturama od 5°C do 15°C. Za subotu se takođe očekuju povremeni pljuskovi, sa hladnijim temperaturama od 3°C do 7°C i padavinama.

Iako se očekuju povremene promene, pred nama je relativno mirna nedelja što se tiče vremenskih uslova, sa varijacijama u temperaturama i vremenskim prilikama koje će zahtevati prilagođavanje odabira odeće.