Otkrijte radost letnje igraonice: SPLASH KIDS u Tršiću

Ovog leta sve posećenije destinacija roditelja sa mališanima je igraionica na otvorenom „Splash Kids“ u Tršiću. Inovativni koncept koji je osmišljen kako bi se deci omogućilo da uživaju u različitim aktivnostima tokom letnjih meseci.

Leto je donelo sa sobom ne samo sunce i visoke temperature, već i priliku za bezbrižnu igru i veselje. U srcu Tršića, čuvenog po svom kulturnom nasleđu, otvorena je letnja igraonica Splash Kids koja spaja prirodnu lepotu sa dečijim entuzijazmom.

Ovo očaravajuće mesto predstavlja raj za sve roditelje i decu željnu zabave. Opremljena raznobojnim toboganima, vodenim balonima i bazenima, igraonica pruža deci priliku da se osveže i istovremeno provedu nezaboravne trenutke sa vršnjacima. Smeštena daleko od gradske vreve, Splash Kids omogućava deci da se potpuno posvete igri u prirodnom okruženju.

Vlasnica igraonice, Marija Damnjanović, ističe: „Cilj nam je bio stvoriti siguran prostor gde deca mogu istraživati, učiti i socijalizovati se kroz igru. Videli smo potrebu za ovakvim sadržajem u našem kraju i odlučili smo se za ovaj korak. Radost na licima dece je ono što nas svakodnevno inspiriše.“

Uz stručno osoblje koje pažljivo nadgleda svaku aktivnost, roditelji mogu biti potpuno mirni dok njihovi mališani uživaju u avanturama Splash Kids-a. Osim zabavnih sadržaja, igraonica takođe organizuje i edukativne radionice o očuvanju prirode i reciklaži, podstičući decu da postanu odgovorni čuvari okoline.