U toku radovi u ulici Marka Radulovića

Punom dinamikom odvija se rekonstrukcija kišne kanalizacije na deonici dugoj 300 metara u ulici Marka Radulovića, od pružnog prelaza na Lagatoru ka Šabačkom putu. To je još jedan od prioriteta na putnoj infrastrukturi kojom su povezana dva magistralna puta gde je na inicijativu gradonačelnika Vidoja Petrovića započeta generalna zamena cevovoda sa ukopavanjem pet upojnih bunara i slivnih šahti.

Već sada je vidljivo da više nema zaostale vode, jer smo ovom poduhvatu pristupili maksimalno pripremljeni, kaže direktor Loznice Razvoj Nikola Dragićević. – Odmah će biti nastavljena rekonstrukcija te ulice postavljanjem novog asfalta čime ćemo dobiti posve novu saobraćajnicu koja najkraće povezuje šabačku i valjevsku magistralu, rekao je Dragićević.


On je podsetio da je u režiji Loznice Razvoj, u ovom trenutku, aktuelizovano više poslova na putevima kako u seoskim mesnim zajednicama tako i u gradskom području. Posle završetka Nemanjine ulice i Milenka Marina, asfaltiraju se dve kraće deonice Ulice Generala Jurišića u blizini Parka breza i grade novi blokovski parkinzi za automobile. Reč je o uređenju blokovskog prostora između ulica Georgija Jakšića i Svetog Save, u blizini uprave preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. U toku dana biće zvaršeno asfaltiranje trotoara u Radničkoj ulici na Gradilištu a sutra počinje i njeno asfaltiranje na 300 metara što omogućava bolji saobraćaj ka Trbušnici.