Lozničke novosti objavile knjigu „Naši smo“ novinarke Zorice Višnjić

“Lozničke novosti” su povodom izlaska iz štampe jubilarnog 800. broja, priredile posthumno predstavljanje knjige koja predstavlja zbirku kolumni Zorice Višnjić, suvlasnice i prve glavne i odgovorne urednice prvih nedeljnih novina u Loznici.

Promociji tog izdanja, u Biblioteci Vukovog zavičaja, pored članova porodice, kolega iz redakcije i drugih medija, prisustvovali su gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović i predsednica Skupštine Grada, Milena Manojlović Knežević. U publici su bili saradnici, prijatelji i čitaoci Lozničkih novosti.

“U dve reči naslova zbirke kolumni cenjene lozničke novinarke stala je decenija i po postojanja novina koje je sa kolegama pokrenula 2008. godine, različitih događaja, kako u gradu tako i Srbiji, mnogo toga što su zajedno preživljavali članovi redakcije, čitaoci i građani Loznice.” -rekao je direktor LN, Vladimir Stanimirović.

Lozničke novosti su od 21. marta 2008. do danas objavile oko 40.000 naslova o događajima i ljudima iz Loznice, ali i Krupnja, Ljubovije i Malog Zvornika, a verne pratioce imaju i na svom portalu i stranicama društvenih mreža.