Visoko mesto za Šapčanina: Dr Birmančević – državni sekretar

Vlade Republike Srbije izabrala je Šapčanina, dr Bobana Birmančevića, za državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije.
Birmančević je doktor ekonomskih nauka, a donedavno je bio rukovodila Radne jedinice „Telekoma“ u Šapcu, kao i poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu. Bio je poslanik u tri saziva Narodne skupštine Republike Srbije. Simpatizeri i članstvo u Šapcu prepoznaju ga kao jednog od najvrednijih funkcionera SNS-a i smatraju ga veoma zaslužnim za pobedu na lokalnim izborima 2020. godine.


-Značajna funkcija državnog sekretara u Ministarstvu privrede Republike Srbije daje mi snagu i elan da nastavim da radim kao i do sada. Nemam nameru da napustim Šabac i šabački Gradski odbor SNS-a, a trudiću se da uvek imam sluha za potrebe običnih ljudi. Stranka je važna, ali čine je upravo obični ljudi, vredni aktivisti. Veliku zahvalnost dugujem njima i SNS-u, na čelu sa našim predsednikom Aleksandrom Vučićem i trudiću se da ispunim njihova očekivanja -kaže dr Birmančević za „Novosti“.

V.Mitrić