NURDOR: Dati krv znači spasiti zivot

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizovalo je danas, povodom obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, drugu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Loznica.

Predstavnica NURDOR-a u Loznici, Sanja Pavlović, objašanjava da deca obolela od malignih bolesti često imaju potrebu za transfuzijama krvi.

„Naših 15 minuta i 500 mililitara krvi znači da smo poklonili život“, rekla je Pavlović i pozvala sugrađane da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za novu roditeljsku kuću u Beogradu.

Za sve sugrađane koji žele da pomogu deci koja su u procesu lečenja od raka, a danas nisu bili u prilici da ostave svoju donaciju ili kupe nešto sa NURDOR-ovog štanda, uplatu mogu izvršiti na račun udruženja 170-30010715000-82.

Za sve dodatne informacije o projektu i dogovore oko razmene Ugovora o donaciji, najljubaznije vas molimo da nas kontaktirate na dole navedene adrese i brojeve telefona. Za sva pitanja i informacije možete nam pisati na e-mail office@nurdor.org ili nas pozvati telefonom: 011/2681555 i 011/2681554.”, navodi se u saopštenju NURDOR-a.