MRK Loznica – tim za pobedu

Loznički rukometaši ponovo slavili u dvorani UFK Lagator.

Loznički rukometaši ponovo slavili u dvorani UFK Lagator / Foto: MRK Loznica

Prva ekipa MRK Loznica u nastavku takmičenja Prve lige Centar je u subotu, 17. aprila, u dvorani UFK Lagator, ostvarila još jednu pobedu.

Loznički rukometaši savladali su ekipu RK PKB rezultatom 33:24 i time učvrstili prvo mesto na tabeli. Matija Lakić, mladi i perspektivni igrač MRK Loznica, proglašen je za igrača utakmice.

Rukovodstvo kluba ističe zadovoljstvo postignutim uspehom i nada se najboljem do kraja prvenstva. Timskim radom i uz podršku koju su dobili na startu prvenstva kako od grada Loznice, tako i od bivših saigrača i brojnih ljubitelja ovog sporta, loznički rukometaši nastavljaju da nižu pobede.

Izvanrednom igrom u nastavku prvenstva uspeli su da steknu prednost od dva boda u odnosu na drugoplasiranu ekipu RK Novi Beograd, čime su, pored dodatnog iskustva, stekli šansu da se plasiraju u viši rang takmičenja.

Iz uprave kluba navode da je do kraja prvenstva ostalo još sedam kola u kojima predstoje odlučujuće utakmice za plasman u viši rang, tako da vremena za slavlje nema jer se loznički rukometaši već pripremaju za narednu utakmicu, koja će predstojećeg vikenda biti održana u Beogradu, protiv ekipe RK Sinđelić. Druga ekipa MRK Loznica je proteklog vikenda bila slobodna jer je najavljena utakmica protiv ekipe RK Umčari iz Umčara, na zahtev tog kluba, otkazana.