Nesreća na Šepačkom putu odnela život Miodraga Jovića Šućura, lidera Trbušnice

Foto: screenshot RTS

Miodrag Jović Šućur, čovek koji je predstavljao stub zajednice u Trbušnici i Loznici, iznenada je napustio ovaj svet u stravičnom sudaru na Šepačkom putu. Jović je bio odbornik u Gradskoj skupštini Loznice i predsednik Mesne zajednice Trbušnica, koja je pod njegovim vođstvom postala jedna od najnaprednijih u poslednje vreme.

Nesreća se dogodila jutros oko 7 časova kada je Jović, putujući iz pravca Loznice prema Graničnom prelazu, skrenuo prema parkingu svoje kafane. U tom trenutku, sudario se sa drugim vozilom, a nažalost, Miodrag Jović Šućur je izgubio svoj život na licu mesta. Pretpostavlja se da je udarac bio toliko jak da je neposredno ugrozio njegovu bezbednost.

Vest o tragičnom gubitku ovog omiljenog čoveka munjevitom brzinom proširila se kroz čitav kraj, potresajući ne samo njegove najbliže, već i sve one koji su imali priliku da ga upoznaju. Miodrag Jović Šućur bio je poznat i po svojoj humanosti, uvek spreman da pomogne sugrađanima u nevolji. Njegovo ime nalazilo se na odborničkoj listi „Aleksandar Vučić Loznica ne sme da stane“ za lokalni parlament, gde je uvek imao veliku podršku meštana Trbušnice i šireg okruga. Njegova aktivnost i doprinos razvoju infrastrukture, sporta, prosvete i kulture u ovom kraju bili su izuzetno cenjeni. Pod njegovim vođstvom, mesna vlast je zajedno sa gradom ostvarila značajne projekte, uključujući uređenje škole i izgradnju modernog puta koji je povezao Loznicu sa planinom Gučevom.

Takođe, podržavao je razvoj lokalnog fudbalskog kluba i pružao pomoć mnogim ljudima u zajednici. Gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović, izrazio je duboku tugu povodom gubitka Miodraga Jovića Šućura, ističući njegovu izuzetnost kao čoveka i lidera u zajednici. Petrović je naglasio Jovićevu neizmernu energiju i pozitivnu narav, istakavši da će ostati zauvek upamćen kao nezaboravan čovek koji je voleo svoj kraj i bio voljen od svih koji su ga poznavali.