SNS obeležava svoju krsnu slavu – Svetu Petku

Sveta Petka, krsna slava Srpske napredne stranke, obeležava se svake godine 27. oktobra, simbolizujući duboko ukorenjenu tradiciju i vrednosti stranke. Ove godine, slava je proslavljena na različitim mestima, uključujući Gradski odbor Loznica i mesne odbore Lešnica, Klupci, Banja Koviljača, Podrinje i Georgije Jakšić. Članovi i prijatelji stranke okupili su se kako bi zajedno obeležili ovaj poseban trenutak.

Srpska napredna stranka oduvek je bila istaknuta po svojem pozivu na jedinstvo i slogu, sa ciljem da unapredi kvalitet života svakog građanina i doprinese napretku Srbije. Predsednik Gradskog odbora Loznica, Vidoje Petrović, istakao je važnost ovih vrednosti, naročito u trenucima izazova i promena.

„U ovim teškim i izazovnim vremenima imamo dva osnovna cilja – sačuvati integritet naše zemlje a uporedo sa tim neprestano i neumorno raditi na ekonomskom napretku i unapređenju uslova života za sve građane, za našu decu,“ istakao je Petrović.

Stranka se zalaže za ostvarivanje ovih ciljeva zahvaljujući mudroj politici Predsednika Republike Aleksandra Vučića, koji je pokazao da se snovi Srbije mogu ostvariti kroz vredan i beskompromisan rad. Zahvaljujući podršci države, Grad Loznica se transformiše i postaje lider zapadne Srbije, ispunjavajući snove koje građani godinama sanjaju.

Ovim povodom, Srpska napredna stranka upućuje srdačne čestitke svim članovima, prijateljima i sugrađanima koji obeležavaju krsnu slavu, Svetu Petku. Ovo je praznik posvećen jednoj od najvećih svetiteljki u pravoslavnoj tradiciji, a želja je da se proslavi u duhu pravoslavlja i srpske tradicije, navodi se u saopštenju stranke.