Vodene igre u etno selu „Sunčana reka“ donele osmehe najmlađim Lozničanima

U prirodnom okruženju etno sela „Sunčana reka“, najmlađi građani Loznice imali su priliku da zaronjaju u svet igre i zabave. Vodene igre, koje su nedavno organizovane u saradnji Kancelarije za mlade, Grada Loznice i Školice sporta „Šampioni“, privukle su pažnju dece uzrasta od 5 do 12 godina i pokazale koliko su omiljene među najmlađima.

Jedna od najomiljenijih igara bila je upotreba vodenih igračaka za prskanje, gde su deca mogla da se zabavljaju i rashlade pod letnjim suncem. Zatim je usledila igra „zmija-zmaj“, u kojoj su se takmičari morali provlačiti kroz vodene snopove, dok su se štafetne igre prenošenja kanti vode izazvale smeh i uzbuđenje.

Međutim, vrhunac dana definitivno je bio vodeni tobogan, koji je dočekan sa velikim oduševljenjem i uzbuđenjem među mališanima. Ovaj adrenalinski doživljaj osvojio je srca dece i pružio im nezaboravan trenutak.

Organizacija ovih vodenih igara za najmlađe sugrađane pokazuje pažnju i brigu Kancelarije za mlade prema svim uzrasnim grupama. Tokom jula meseca, organizovan je „Vodeni izazov“ na gradskom bazenu za starije učesnike, ali ovaj događaj potvrđuje da se ne zaboravljaju ni mlađa deca.

Kancelarija za mlade u Loznici planira da nastavi sa priređivanjem različitih zanimljivih aktivnosti kako bi podržala edukaciju i zabavu najmlađih sugrađana. U saradnji sa Gradom Loznica, nastaviće sa radom na unapređenju kvaliteta života mladih u ovom gradu.