Poruka gradonačelnika Loznice povodom početka školske godine

Uoči početka nove školske godine, gradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović, uputio je poruku svim đacima, roditeljima i nastavnicima. Gradonačelnik Petrović istakao je značaj obrazovanja, podrške porodice i ulogu nastavnika u oblikovanju budućnosti.

„Poštovani đaci, roditelji i nastavnici,


Dragi đaci, svaka nova školska godina donosi nove izazove i prilike za učenje. Neka vam ova godina bude ispunjena uspesima, novim saznanjima i prijateljstvima. Nemojte se bojati postavljati pitanja i istraživati, ovo je vaš prvi korak prema budućnosti, prema znanju i razvoju, i želim vam sve najbolje na tom putu.


Dragi roditelji, vaša podrška i ljubav su od velikog značaja za uspeh vaše dece. Nastojte da im budete uzor i podrška na njihovom putu. Radujemo se što ćemo zajedno s vama pratiti njihov rast i razvoj.


Učitelji, nastavnici, profesori, vi imate važnu ulogu u oblikovanju budućnosti naših đaka. Vaša posvećenost i stručnost su neprocenjivi. Hvala vam na trudu i radu koji ulažete u obrazovanje naše dece.


Loznica je grad koji se ponosi svojim velikanima i verujem da će naši đaci nastaviti tu tradiciju i postati budući lideri i nosioci pozitivnih promena u našem društvu.

Neka vam ova školska godina bude ispunjena radošću, uspesima i ljubavlju. Srećno, dragi đaci! Loznica je uz vas na vašem putu obrazovanja“, navodi se u čestitki gradonačelnika.