Gradska uprava Loznice pruža podršku porodicama uoči nove školske godine

Pripreme za novu školsku godinu predstavljaju izazov za mnoge porodice, ali Gradska uprava Loznice, po tradicijii, pruža podršku sugrađanima u tim trenucima. Jedna od porodica kojoj je Gradska uprava Loznice olakšala troškove nove školske godine su Ignjatovići u Grnačari.

Milenko Ignjatović, samohrani otac od 2019. godine, suočava se sa odgovornošću odgajanja četvoro dece različitog uzrasta. Sa tri sina i jednom ćerkom u predškolskom i školskom uzrastu, izazov je dodatno naglašen.

U ime gradonačelnika Loznice, njegov pomoćnik, Ljubinko Đokić, zajedno sa svojim saradnicima,  posetio dom porodice Ignjatović. Tom prilikom, uručen je školski pribor koji će značajno olakšati pripremu za školu.

Pomoćnik gradonačelnika, istakao je značaj inicijativa koje se fokusiraju na podršku porodicama, posebno onima koje se suočavaju sa izazovima samohranog roditeljstva. „Naša Gradska uprava prepoznaje važnost pružanja podrške svim građanima, a posebno onima koji se suočavaju sa specifičnim izazovima. Milenko Ignjatović je primer izuzetne posvećenosti i ljubavi prema svojoj deci, i želeli smo da mu ovom gestom pokažemo da nije sam,“ naglasio je Đokić.

Ignjatović je sa zahvalnošću primio ovu podršku. „Nije lako samohranoj osobi odgajati četvoro dece, ali ljubav prema njima mi daje snagu da se izborim sa svim izazovima. Zahvalan sam Gradskoj upravi na ovom gestu i na pažnji koju su pokazali prema mojoj porodici“, istakao je Ignjatović.

Ova priča oslikava važnost solidarnosti i podrške unutar zajednice, naročito u teškim vremenima. Gradska uprava Loznice je svojim primerom pokazala kako male akcije mogu imati veliki uticaj na živote ljudi. Predstojeća školska godina za porodicu Ignjatović sada je obogaćena ne samo materijalnom podrškom, već i osećajem da nisu sami u svom putovanju.