Velika rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u Banji Koviljači – 45 miliona dinara investicije za poboljšanje infrastrukture

U Banji Koviljači počela je rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u ulicama Goce Delčeva i Slobodana Penezića, u dužini od 750 metara, što predstavlja značajan projekat za ovaj deo grada Loznice.

 Direktor Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“,  Zoran Divnić, kaže da investicija za ovaj projekat iznosi impresivnih 45 miliona dinara, što jasno ukazuje na ozbiljnost i obim planiranih radova. 

„Ovo je moguće zahvaljujući finansiranju koje smo obezbedili iz budžeta grada Loznice, što pokazuje posvećenost lokalne samouprave u unapređenju infrastrukture i životnih uslova svih građana. Rekonstrukcija vodovodne mreže obuhvata zamenu dotrajalih cevi i postavljanje savremene infrastrukture koja će poboljšati kvalitet vodosnabdevanja u ovom delu grada. Ovo je ključni korak ka otklanjanju učestalih kvarova i curenja, što će znatno smanjiti gubitke vode i povećati efikasnost sistema”, kazao je Divnić.

On ističe i da će ovaj projekat imati dugoročan pozitivan efekat na celokupnu lokalnu zajednicu, kao i da je cilj da se osigura kvalitetna i pouzdana infrastruktura za sadašnje i buduće generacije.