Spektakularno otvaranje: Sergej Ćetković zapalio „Zvorničko ljeto“ uz nezaboravan koncert i vatromet

Spektakularnim vatrometom i koncertom Sergeja Ćetkovića, sinoć je zvanično otvoreno „Zvorničko leto“, dugoočekivana kulturna manifestacija koja je okupila veliki broj posetilaca na obali reke Drine.

Otvarajući najstariju manifestaciju Republike Srpske, gradonačelnik Bojan Ivanović, izrazio je zadovoljstvo što se „Zvorničko ljeto“ održava po 22. put i što je okupilo toliko posetilaca.

„Ova manifestacija nam omogućava da se okupimo i uživamo u lepoti našeg grada i reke Drine,“ istakao je Ivanović.

Kao prvo dešavanje u okviru ove manifestacije, koncert Sergeja Ćetkovića privukao je veliku pažnju ljubitelja dobre muzike ne samo iz Zvornika, već i iz okolnih gradova.

Koncert Sergeja Ćetkovića započeo je u večernjim časovima, a atmosfera je od samog početka bila euforična. Obožavaoci su pevali i igrali uz poznate hitove ovog harizmatičnog pevača, stvarajući nezaboravnu energiju koja je odjekivala duž obale Drine. Njegove emotivne balade posebno su dopirale do srca prisutnih, a publika je zajedno sa Ćetkovićem uglas pevala stihove omiljenih pesama.

Zvorničko ljeto je tek započelo, a najavljeni su brojni kulturni, sportski i zabavni događaji tokom narednih sedam dana. Očekuje se da će grad Zvornik i ove godine privući veliki broj posetilaca i turista iz regiona, pružajući im nezaboravna iskustva i trenutke radosti.

Građani su se složili da je ovo veče bio odličan početak „Zvorničkog ljeta“ i da jedva čekaju da dožive sve što će ova manifestacija ponuditi tokom narednih dana.