Lešnica: Pravi sportski duh obeležio turnir u stonom tenisu

Exif_JPEG_420

Pod pokroviteljstvom grada Loznice u Sportskoj hali Lešnica,  u subotu 27. maja, održano je V gradsko prvenstvo za osnovce i srednjoškolce u stonom tenisu.

Na prvenstvu je učestvovalo tridesetak takmičara podeljenih u šest kategorija.

U kategoriji učenika od 1 – 4. razreda trijumfovao je Jovan Nedeljković, a kod učenica Sara Nedeljković iz OŠ „Petar Tasić“.

Kod starijih osnovaca prvi je bio Aleksandar Radanović, a kod osnovki Dejana Vragolić, takođe iz OŠ „Petar Tasić“.

Pobednik kod srednjoškolaca je Ivan Radanović iz Tehničke škole „Vujo Matić“, a kod srednjoškolki Jovana Vragolić iz Hemijske škole „Sveti Sava“.

Turnir je realizovan u organizaciji Stonoteniskog kluba “Lešnica” i Osnovne škole “Petar Tasić”. I ovog puta su članovi STK „Lešnica“, nastavnica Spasenija Ivanović, učitelji Slaviše Pavlović i Zvezdan Tadić, kao i veteran Dragan Nešić, bili na visini zadatka kako bi takmičenje proteklo prema planu.

Bilo je dobre igre, borbe i fer-pleja, korektnog navijanja drugova i roditelja. Broj učesnika je zbog opšte situacije bio manji od očekivanog, ali se kvalitet igre iz godine u godinu poboljšava, zahvaljujući stonoteniskim sekcijama “Petar Tasić” iz Lešnice i OŠ “Sveti Sava” iz Lipničkog Šora.