Etno selo „Sunčana reka“ dobitnik nagrade „Turistički cvet“

Turistička organizacija Srbije juče je, u pozorištu “Madlenianum”, organizovala po 36. put, svečanu dodelu najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“. Ove godine u konkurenciji od preko 70 kadnindata u 7 kategorija, epitet najboljeg turističkog objekta sa smeštajem ponelo je lozničko etno selo „Sunčana reka“.

Na konferenciji za medije, koja je organizovana u prostorijama Turističke organizacije grada Loznica, o prestižnoj nagradi, kao i ponudi i planovima govorila je menadžerka Sunčane reke, Dragica Popović.

„Ovo je nagrada svih nas, koja nas obavezuje da budemo još bolji i preduzimljiviji, te da dočekujemo naše goste u zdrsvlju, veselju i radosti“, rekla je menadžerka i najavila proširenje smeštajnih kapaciteta.

Direktorka lozničke Turističke organizacije, Snežana Perić, istakla je zapažene rezultate, ustanove kojom upravlja, na manifestaciji „Turistički cvet“.

„Turistička organizacija grada Loznice je po drugi put proglašena za jednu od tri najbolje turističke organizacije u Srbiji, dok je festival LilaLo, koji postoji samo četiri godine, izabran za jednu od četiri najbolje manifestacije“, kazala je Perićeva.