Jiu Jitsu klub „Loznica“ najuspešniji klub na prvenstvu Srbije za 2021. godinu

U Loznici, u dvorani UFK “Lagator”,  u subotu, 13. marta, održano je prvenstvo Srbije za sve uzraste i kategorije u Jiu Jitsu, u organizaciji Akademije borilačkih sportova Jiu Jitsu klub “Loznica”. Na ovom držanom prvenstvu loznički klub dokazao je da je bez premca u Srbiji.

Snaga kluba leži u timskom radu svih članova (Foto: M. Petrović)

Pod Akademijom borilačkih sportova Jiu Jitsu klub „Loznica“ je osvojeno  29 zlatnih medalja, 15 srebrnih i 14 bronzanih. Proglašeni su za najuspešniji klub na prvenstvu Srbije za 2021. godinu. Loznički takmičari su se pokazali u svom rodnom gradu u najboljem izdanju ali nažalost bez prisustva publike.

Osnivač i glavni instruktor Akademije borilačkih sportova prof. Aleksandar Tomić rekao je, po završetku prvenstva, da je izuzetno zadovoljan nastupom svojih takmičara, da su i ove godine uspeli da organizuju takmičenje u najboljem mogućem redu uz pridržavanje svih propisanih mera.

Loznički takmičari su se pokazali u svom rodnom gradu u najboljem izdanju (Foto: M. Petrović)

-Snaga kluba leži u timskom radu svih članova kluba i roditelja koji podrzavaju sva dešavanja vezana za sport. Na današnjem takmičenju učestvovalo je  59 takmičara iz domaćeg kluba, takodje nov rekord u broju nastupa. Ovo je sedmo osvajanje titule prvaka drzava u poslednjij osam godina. Posebno bismo se zahvalili Gradskoj upravi grada Loznice, Ustanovi za fizičku kulturu ,,Lagator“ i naravno našim prijateljima i sponzorima kluba bez kojih ništa od ovog ne bi uspelo – zaključio je Tomić.

Od ponedeljka se nastavlja trenažni proces i pripreme najboljih sportista za reprezentaciju.