Održan koncert Crvene jabuke u Loznici: Od srca do srca za početak nove godine

Koncert Crvene jabuke sinoć je održan pred prepunim lozničkim šetalištem, a to je bio poklon sugrađanima i mnogobrojnim gostima našeg grada povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Publika je uživala u veliki hitovima poput „Ima nešto od srca do srca“, „Volio bih da si tu“, „Nekako s’proljeća“, „Tugo, nesrećo“, „Zovu nas ulice“ i sve vreme koncerta u glas pevala sa frontmenom Jabuke, legendarnim Žerom, a simpatije Lozničana pokupio je i mladi bubnjar Adrian Borić.

Izlazak na bis oduševio je publiku, te nisu izostale ovacije, dok je pozitivna energija vladala od prve do poslednje note koncerta.

Kao predgrupa, na platou ispred Vukovog doma, nastupila je škola rok gitare, te su mladi polaznici imali priliku da osete kako je to svirati pred mnogobrojnom publikom.

Koncert Crvene jabuke održan je u sklopu “Zimskog festival”, u organizaciji Turističke organizacije grada Loznice, a pod pokroviteljstvom grada Loznice. Prema rečima organizatora ovo je samo uvod u  manifestacije i koncerte koji će se održavati tokom godine.