Stevanović otvorio „Zvorničko ljeto“, a Lepa Brena održala nezaboravan koncert pred 15 hiljada ljudi

„Zvorničko ljeto“ je u utorak, 2. avgusta, u večernjim satima otvorio gradonačelnik Zvornika, Zoran Stevanović, koji je uputio reči dobrodošlice posetiocima kojih je bilo preko 15.000. Oni su u Zvornik stigli na, kako je najavljeno, muzički spektakl balkanske zvezde Lepe Brene čijim koncertom je počela tradicionalna manifestacija.

„Čini mi se da vas nikada nije bilo ovoliko. Iskoristimo ovu sedmicu, dođite na obalu Drine gde vas očekuju još četiri koncerta, pozivam vas da pratite  i brojne dnevne i ostale događaje. Uživajmo u Zvorničkom ljetu, uživajmo u našoj Drini, u našem gradu, širite ljubav, poštovanje i toleranciju“ –  poručio je prvi čovek Zvornika.

Pred početak koncerta je organizovana konferencija za novinare na kojoj je Stevanović poželeo dobrodošlicu, kako je istakao, jednoj od najvećih, ako ne i najvećoj zvezdi u regionu.

„Svake godine nastojimo da jedna od velikih zvezda gostuje na Zvorničkom ljetu, ali i ostalih večeri imamo koncerte priznatih estradnih imena različitih muzičkih žanrova iz cijelog regiona. Koristim priliku da se zahvalim, pre svega, sponzorima manifestacije bez kojih program ne bi mogao biti takav kakav jeste, a uvek je kvalitetan.“ – rekao je Stevanović.

Lepa Brena je uputila reči zahvalnosti gradonačelniku na divnoj dobrodošlici.

„Čast mi je i zadovoljstvo da učestvujem na ovoj tradicionalnoj manifestaciji, prvi put sam ovde kod vas za vreme vašeg mandata gradonačelniče, a iskreno se nadam  da neće biti i poslednji put.  Očekujem da bude veselo, puno pozitivne energije i da pošaljemo jednu predivnu poruku iz Zvornika, poruku radosti, mira, veselja i lepog druženja. Čula sam o „Zvorničkom ljetu“ da je uvek fenomenalno, da se publika jako lepo provodi i želela bih da ova manifestacija traje 100 godina, da se narod veseli i zabavlja.“ – rekla je muzička zvezda koja je, kako je i obećala, priredila sjajan koncert pevajući svoje najpoznatije hitove i numere koje su obeležile njenu zavidnu karijeru a više od 15 hiljada posetilaca iz Zvornika i regiona je uživalo u nezaboravnom provodu na zvorničkoj plaži.