U Banju stigla sportska oprema iz Holandije

FK „Gučevo 1929“ ovih dana dobio je vredan poklon, komplete sportske opreme, dar Antonele Karleti, Holanđanke poreklom iz ovog kraja. Ona je član upravnog odbora jednog ženskog fudbalskog kluba iz Roterdama a takođe je član fondacije nazvane „Razvoj i rast“  koja posebnu pažnju posvećuje deci i mladima.

“Fondacija je posvećena manjinama, posebno  u oblasti jezika, integracija i sporta a s obzirom da je moja majka iz Banje Koviljače, želela sam nešto da vratim ovom kraju i zajednici. Ovaj put je to sportska oprema a nadam se, u budućnosti, da će biti prilike za finansiranje još nekih projekata“ – rekla je Karleti.

U ime FK Gučevo, zahvalnost za ovaj vredan poklon, preneo je Milojica Rađevac, član uprave kluba i trener mlađih kategorija.

„ Naš fudbalski klub postoji od 1929.godine a sem seniora koji se takmiče u Mačvanskoj okružnoj ligi, posebnu pažnju poklanjamo radu sa mlađim kategorijama. U sklopu kluba treniraju i takmiče se omladinci, kadeti, pioniri, petlići i školarci. Ovaj poklon ih je obradovao i to će im biti dodatni podstrek da još vrednije treniraju“ – rekao je Rađevac.