Правила коришћења веб сајта rtvpodrinje.rs

Добродошли на веб сајт rtvpodrinje.rs. Коришћењем овог сајта, прихватате следеће услове и одредбе. Молимо вас да их пажљиво прочитате пре него што наставите да користите наш сајт.

1. Прихватање услова

Коришћењем веб сајта rtvpodrinje.rs, сагласни сте са овим Правилима коришћења. Ако се не слажете са овим условима, молимо вас да не користите наш сајт.

2. Измена услова

RTV Podrinje задржава право да у било ком тренутку измени или ажурира ове услове коришћења без претходног обавештења. Настављајући да користите сајт након објављивања измена, прихватате измењене услове.

3. Коришћење садржаја

Сви материјали на сајту, укључујући текстове, слике, видео записе и друге садржаје, власништво су RTV Podrinje или су коришћени уз дозволу власника ауторских права. Не смете копирати, репродуковати, дистрибуирати или на било који други начин користити садржај сајта без претходне писане дозволе.

4. Кориснички налози

Ако креирате кориснички налог на нашем сајту, одговорни сте за одржавање поверљивости вашег налога и лозинке и за ограничавање приступа вашем рачунару. Слажете се да прихватате одговорност за све активности које се дешавају под вашим налогом.

5. Политика приватности

Вашу приватност схватамо озбиљно. Молимо вас да прочитате нашу Политику приватности да бисте сазнали више о томе како прикупљамо, користимо и штитимо ваше личне податке.

6. Ограничење одговорности

RTV Podrinje није одговоран за било какве директне, индиректне, случајне, последичне или казнене штете које проистекну из коришћења или немогућности коришћења овог сајта. Сав садржај и услуге које се пружају на сајту су „као што јесу“ без било каквих гаранција.

7. Спољни линкови

Наш сајт може садржати линкове ка другим веб сајтовима који нису под нашом контролом. Не сносимо одговорност за садржај или праксе приватности тих сајтова. Препоручујемо вам да прочитате правила коришћења и политике приватности сваког сајта који посетите.

8. Примена закона

Ови услови коришћења регулисани су и тумаче се у складу са законима Републике Србије. Сваки спор који проистекне из ових услова биће решаван пред надлежним судовима у Републици Србији.

9. Контакт информације

Ако имате било каква питања или недоумице у вези са овим Правилима коришћења, молимо вас да нас контактирате.

Хвала вам што користите наш сајт!

Последње ажурирање: 25.05.2024.