Политика приватности за веб сајт rtvpodrinje.rs

Добродошли на веб сајт rtvpodrinje.rs. Вашу приватност схватамо озбиљно и посвећени смо заштити ваших личних података. Ова Политика приватности објашњава које информације прикупљамо, како их користимо и како их штитимо.

1. Прикупљање информација

Можемо прикупљати следеће врсте информација:

  • Лични подаци: Информације које нам добровољно достављате приликом регистрације на сајту, као што су ваше име, адреса е-поште и контакт подаци.
  • Нелични подаци: Информације које се аутоматски прикупљају током ваше посете нашем сајту, као што су IP адреса, врста претраживача, оперативни систем и време приступа.

2. Коришћење информација

Прикупљене информације користимо за:

  • Обезбеђивање и побољшање наших услуга.
  • Персонализацију вашег искуства на сајту.
  • Одговарање на ваше захтеве и питања.
  • Слање обавештења, ажурирања и промотивних материјала ако сте се пријавили за њих.

3. Заштита информација

Предузимамо одговарајуће мере безбедности како бисмо заштитили ваше личне податке од неовлашћеног приступа, измена, објављивања или уништавања. Наши безбедносни протоколи укључују физичке, електронске и управљачке процедуре за заштиту и безбедност информација које прикупљамо.

4. Дељење информација

Не продајемо, не тргујемо и не изнајмљујемо ваше личне податке трећим лицима. Можемо делити информације са поузданим партнерима који нам помажу у обављању пословних активности, под условом да се слажу да ће те информације чувати поверљиво.

5. Коришћење колачића (Cookies)

Наш сајт користи колачиће како би побољшао вашу корисничку искуство. Колачићи су мале текстуалне датотеке које се постављају на ваш уређај када посетите наш сајт. Можете подесити ваш претраживач да одбије колачиће, али то може утицати на функционалност сајта.

6. Линкови ка другим сајтовима

Наш сајт може садржати линкове ка другим веб сајтовима који нису под нашом контролом. Нисмо одговорни за политику приватности или садржај тих сајтова. Препоручујемо вам да прочитате политику приватности сваког сајта који посетите.

7. Промене у Политици приватности

RTV Podrinje задржава право да у било ком тренутку ажурира или измени ову Политику приватности. Све промене ће бити објављене на овој страници, па вам препоручујемо да редовно проверавате да бисте били у току са изменама.

8. Контакт информације

Ако имате било каква питања или недоумице у вези са овом Политиком приватности, молимо вас да нас контактирате.

Хвала вам што верујете RTV Podrinje са својим личним подацима!

Последње ажурирање: 25.05.2024.