Počeo konkurs za uslugu mentoringa za privrednike

Razvojna agencija Srbije raspisala je javni poziv za učešće u programu pružanja standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije u 2023. godini, u okviru programa „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama zapadnog Balkana“.

Tim povodom u prostorijama Regionalne razvojne agencije Podrinja, Podgorine i Rađevine je organizovana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni detalji konkursa.  

Danijela Marković, direktor Regionalne razvojne agencije sa sedištem u Loznici, objasnila je da je u pitanju javni poziv koji je sastavni deo programa Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju, sa ciljem unapređenja poslovnog ambijenta i podrške nesmetanom razvoju mikro, malih i srednjih preduzeća koja posluju u okviru sektora prerađivačke industrije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja i industrija gume i plastike.

Sve informacije, obrazci i uputstvo kako se može prijaviti za program mentoringa se nalaze na sajtu Razvojne agencije Srbije, kao i na sajtu RRA PPR i svih ostalih Razvojnih agencija u Srbiji.

Rok za prijavu je 26. maj tekuće godine.