Otvorena vrata za gradjane Malog Zvornika

Predsednik opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić, ponedeljkom će u svom kabinetu primati sugrađane i razgovarati sa njima u novom terminu od 11 do 13 časova.


Prijem za građane jednom nedeljno u određeno vreme ili „Dan otvorenih vrata“ je prilika za sugrađane da sa predsednikom opštine razgovaraju o tekućim pitanjima i potrebama za koje smatraju da bi uz podršku institucija mogli da budu rešeni i zadovoljeni, dok će za urgentne probleme i dalje moći da mu se obrate svakodnevno.
Ovo je praksa koju kabinet predsednika opštine Mali Zvornik primenjuje u radu već nekoliko godina, kako bi omogućio sugrađanima koji imaju potrebu da se sastanu i razgovaraju sa predsednikom opštine da to učine na efikasan način, bez nepotrebnog čekanja.


Predsednik Jevtić je naveo da će u slučaju njegovog odsustva sa građanima razgovarati zamenik predsednika opštine, Milisav Despotović, te da će prednost u pogledu prijema imati oni građani koji su prethodno zakazali svoj dolazak.


S toga je građanima preporučio da svoj termin za razgovor prethodno zakažu, javljanjem sekretarici predsednika opštine, na broj telefona 015/471-300.