U Malom Zvorniku sutra Sajam zapošljavanja

Tražioci posla u opštini Mali Zvornik imaće priliku da na Sajmu zapošljavanja u utorak, 31. maja, stupe u direktan kontakt sa poslodavcima kojima su potrebni radnici i predstave svoje kompetencije.

Ujedno ovo je prilika i za kompanije koje će učestvovati na sajmu da se predstave potencijalnim zaposlenima, prezentuju svoju delatnost i potrebe za kadrovima.

Manifestaciju organizuje filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) iz Loznice, u fiskulturnoj sali Srednje škole, od 11 časova.

Iz poslovnice NSZ u Malom Zvorniku pozvali su nezaposlene sugrađane da posete sajam u što većem broju, iskoriste mogućnost koja im se pruža i povežu se sa mogućim poslodavcima. Kako je saopšteno, učestvovaće ukupno 12 poslodavaca sa područja opštine Mali Zvornik i grada Loznice.

Među kompanijama koje će se predstaviti na sajmu je preduzeće „Minth Automotive Europe“ doo iz Loznice, kojem je potrebno čak 15 različitih profila izvršilaca, među kojima radnici u proizvodnji, knjigovođa, supervizor za ljudske resurse, planer materijala, supervizor proizvodnje, projektnii inženjer, inženjer kvaliteta, inženjer kvaliteta nabavke, tehničar opreme, alatničar, CNC tehničar, tehničar robotike, tehničar merenja, varilac i inspektor kvaliteta.

Predstaviće se i preduzeće „Infofin“ iz Malog Zvornika, kojem je potreban kuvar, pomoćni kuvar i sobarica.

Fabrika „Kayra textile“ doo Mali Zvornik izraziće potrebu za prijemom šivača.

Preduzeće “Bauwin Decor“ doo iz Brasine, koje se bavi proizvodnjom PVC stolarije, ima potrebu za prijemom pomoćnih radnika u proizvodnji.

Zanatska krojačka radnja „Jana“ iz Donje Borine na Sajmu zapošljavanja u Malom Zvorniku potražiće šivače, a preduzeće „Ravnaja“ iz Malog Zvornika bravara, elektrotehničara, električara, rukovaoca jednostavnih građevinskih mašina, bušača-palioca mina i rudarskog tehničara.

Firma „Metalno 2012“ doo iz Malog Zvornika izraziće potrebu za prijemom bravara i zavarivača.

Privredno društvo za proizvodnju, promet i usluge „Fasader pro“ doo iz Malog Zvornika potražiće bravara-montera, molera-fasadera i pomoćne radnike za ove poslove.

Među učesnicima sajma biće i preduzeće „Žarkovići“ doo iz Malog Zvornik, koje ima potrebu za prijemom pekara; preduzetnik Mile Nikolić iz Brasine, koji se bavi izgradnjom stambenih objekata i kome su potrebni radnici svih profila u ovoj oblasti; Preduzetnička zanatsko – trgovinska radnja „Uzgoj šuma i prevoz robe“, Vesne Samardžić, iz Malog Zvornika, kojem su potrebni pomoćni radnici i Društvo za proizvodnju, promet i usluge „Drina-SNN” doo iz Malog Zvornika, koje ima potrebu za angažovanjem administrativnog radnika.