Tekvondo klub Loznica: 10 medalja na turniru „Gran pri Zvornik“

„Tekvondo klub Loznica“ ostvario je zavidan rezultat na prestižnom Međunarodnom tekvondo turniru ,,Gran pri Zvornik“ koji je održan u gradu preko Drine u subotu, 28.maja 2022. godine.

Na turniru je učestvovalo 400 takmičara iz 36 klubova i 12 zemalja, a loznički klub osvojio je ukupno 10 medalja, od toga dve zlatne, tri srebrne i pet bronzanih u disciplinama forme i sparing, odnosno borbe.

Jelena Popović osvojila je zlatnu medalju u formama kao i Iva Mihailović. Slobodan Kojić okitio se srebrnom medaljom u formama i bronzanom u borbama do 55 kg, Nikolina Gligorić izborila se za srebrnu medalju u formama i bronzanu u borbama-50 kg. Urošu Gligoriću pripala je bronzana medalja u formama i u borbama-35 kg. Jovana Radaljac sa takmičenja vratila se bogatija za bronzanu medalju u formama, kao i Kojić Milica za srebrnu medalju u borbama -40 kg.

Bez medalje su ostali mlađi kadeti Tubić Magdalena i Branko Kojić, pruživši dobru partiju.

„Odlican rezultat s obzirom da su pojedini članovi prvi put učestvovali na ovakvom prestižnom turniru“, rekao je Zlatko Pavlović, nosilac crnog pojasa IV DAN i trener „Tekvondo kluba Loznica“ preko 10 godina.