KOmBANK BIZ servis

Preduzetnik ste ili vlasnik malog biznisa? Onda verovatno znate koliko je svaki trenutak u toku radnog dana dragocen! Kao vaš dugogodišnji partner, Komercijalna banka, članica NLB Grupe nastoji da sačuva vaše vreme i obezbedi još jednostavnije, brže i povoljnije usluge!

Zbog toga je za sve predstavnike malih biznisa i preduzetnike razvila KOmBANK BIZ – servis za elektronsko bankarstvo i pružanje bankarskih usluga online, bilo kada i bilo gde. Pomoću ovog servisa, omogućeno vam je bezbedno i brzo obavljanje svih dinarskih transakcija, bez odlaska u banku i plaćanja dodatnih taksi.

Ono što je netipično jeste da je prijava na ovaj servis besplatna, baš kao i održavanje računa za korisnike seta. A kako biste obezbedili brojne pogodnosti poput autorizacije platnih transakcija ili kreiranja naloga sa valutom unapred, dovoljna je samo kratka poseta ekspozituri banke. Takođe, uz KoBANK BIZ servis, elektronski nalozi su i do 40 odsto jeftiniji u odnosu na naloge koje nosite u ekspozituru, a imaćete i mogućnosti isplaćivanja plata zaposlenima koji su korisnici Komercijalne banke – i to bez provizije!

Dodatno, svim korisnicima koji imaju i devizni promet, Komercijalna banka nudi Hal eBank i Office iBank aplikacije, s namerom da sve šalterske usluge, osim podizanja i uplate gotovine, učini dostupnim u bilo koje doba dana, na bilo kojoj lokaciji.

Više o ovim servisima i ostalim uslugama Komercijalne banke možete pronaći na veb-sajtu kombank.rs.