Usledilo hapšenje nakon objavljivanja snimka tuče na društvenim mrežama

Foto> PrintScreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici, brzim i efikasnim radom, uhapsili su B. T. (2003), dok će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu protiv njegovog sedamnaestogodišnjeg sugrađanina podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su, 22. decembra, u krugu školskog parka u Loznici, nakon kraće verbalne rasprave, napali dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca iz okoline Loznice i zadali mu više udaraca pesnicom i nogom u glavu.

Foto: screenshot

Događaj nije prijavljen policiji, a dvojica osumnjičenih su identifikovani i pronađeni neposredno nakon što se snimak napada pojavio na društvenim mrežama i u pojedinim medijima.

Još jednom apelujemo na građane da ukoliko imaju saznanja o nekom krivičnom delu, to odmah i prijave policiji, umesto da snimke postavljaju i dele na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju Policijske uprave Šabac.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, B. T. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.