Tradicionalni prijem gradonačelnika za odbornike, direktore preduzeća i medije

Gradonačelnik Vidoje Petrović seriju novogodišnjih prijema u Naučno obrazovnom centru u Tršiću danas je nastavio prijemom za predstavnike državnih organa i institucija, odbornika gradske Skupštine i medija. Rekao je da je za nama ostala godina u kojoj su pored pandemije na njenu složenost uticala i određena globalna zbivanja koja su svakako imala svoj refleks, kako na našu zemlju, tako i naš grad.

Petrović kaže da i ovu godinu ispraćamo bez bilo kakvih kreditnih zaduženja, likvidni u svakom pogledu sa jako važnom činjenicom da je budžet grada značajno uvećan u odnosu na prošlogodišnji.

Kaže da je posebno zadovoljan što je u ovoj godini, i pored pandemije, ostvarena posebno dobra komunikacija sa građanima kroz različite vidove javnih rasprava i debata, bilo da je u pitanju budžet ili programi rada javnih preduzeća, kao i sa predstavnicima mesnih zajednica.

Posebnu zahvalnost uz prazničnu čestitku za „izuzetan doprinos na demokratizaciji društva, objektivnoj i potpunoj informisanosti“ gradonačelnik Petrović je iz Tršića danas poslao medijima i redakcijama iz Loznice.

„Uloga medija u društvenom životu svake zajednice je izuzetno velika i ja sam kao gradonačelnik veoma ponosan što grad ima sve pisane i elektronske medije koji bez bilo kakvih pritisaka funkcionišu u skladu sa svojom uređivačkom politikom“, istakao je gradonačelnik Loznice.

Uz čestitke sugrađanima povodom novogodišnjih i božićnih praznika predstavnici javnog sektora osvrnuli su se na godinu za nama, za koju kažu da je godina pozitivnog bilansa.