Novogodišnje raspoloženje stiže u Vukov dom kulture

Nova predstava u produkciji Kulturno-umetničkog društva „Karadžić“ pod nazivom „Deda Mraz u cirkusu“ biće premijerno odigrana pred lozničkom publikom u nedelju, 26. decembra 2021. godine, na sceni Vukovog doma kulture.

Novoodišnja predstava za decu inspirisana je crtaćima i elementima organskog porekla.

„Stvaramo univerzalnu poruku prijateljstva i prava na autentičnost svakog živog bića, na bilo kom delu planete. Zajedništvo je danas više nego preka potreba, a stvaranje empatije kao osnova emotivne inteligencije krucijalne za opstanak“, poručuju pred premijeru iz Karadžića.

Režiju i scenografiju predstave potpisuje glumac Borislav Matović, dok je u ulozi asistenta režije, kostimografa i scenskog šminkera, animator Katarina Cvetuljski.

Ulaznice, po ceni od 250 dinara, se mogu kupiti radnim danom od 10 do 14 časova u prostorijama Društva u Vukovom domu kulture ili rezervisati na telefon 875 872 (KUD „Karadžić“) kao i na sam dan predstava.

Iz Društva napominju da postoji mogućnost slikanja sa Deda Mrazom (Foto „Cane“) kao i rezervacija paketića (STR „Sjaj“ i Knjižara „Azbuka“), te da je broj prisutnih u sali Vukovog doma kulture ograničeni i uz sve epidemiološke mere bezbednosti.