Javni poziv za novogodišnje tezge

Gradska uprava grada Loznice raspisala je  javni oglas za prikupljanje ponuda radi dodele lokacija radi postavljanja montažnih objekata – tezgi za uličnu prodaju povodom Novogodišnjih praznika i to 25 lokacija na Trgu Vuk Karadžića u Loznici.

Sastavni deo ovog oglasa je situacioni plan sa grafičkom i brojčanom obradom lokacija za postavljanje uličnih tezgi.

Na predmetnim lokacijama mogu se postaviti tezge dimenzije 1 h 2 m.

Početna cena za dodelu lokacije iznosi 2.581,00 dinara.

Predmetne lokacije se daju za period od 28.12.2021.godine do 07.01.2022. godine.

Ponude za učešće na oglasu se podnose u pisanoj formi Gradskoj upravi grada Loznice do 20. decembra 2021. godine do 1000 časova. Otvaranje ponuda biće obavljeno 20. decembra 2021. godine u 1200 časova.

Ponude mogu podneti fizička lica, preduzetnici i pravna lica. Iste se podnose u pisanoj formi u propisno zatvorenoj koverti sa vidljivom oznakom na koju lokaciju se odnosi (naznačeni broj lokacije) i pozivom na ovaj oglas i predaje se neposredno Gradskoj upravi grada Loznice ili putem pošte sa naznakom „PONUDA – NE OTVARATI“.

Ponuda mora sadržati:
1. Ime i prezime, adresu, broj lične karte, JMBG– za fizičko lice, naziv privrednog subjekta za pravna lica i preduzetnike;
2. adresu, jedinstven matični broj građana, odnosno matični broj, PIB i izvod iz APR-a za pravna lica i preduzetnike.
3. Cenu, odnosno visinu zakupnine za lokaciju.

Najpovoljniji učesnici su oni učesnici koji ponude najvišu cenu za dodelu lokacije i sa istim će biti zaključen ugovor o zakupu zemljišta.

Ukoliko više lica dostavi ponudu za istu lokaciju pravo na postavljanje tezge ima lice koje je prvo podnelo ponudu, dok će se drugim licima ponuditi sledeća slobodna lokacija.

Plaćanje će se vršiti u skladu sa Odlukom Gradskog veća grada Loznice.

Bliža obaveštenja u vezi oglasa, šematskih prikaza lokacija i sl. mogu se dobiti na broj telefona 015/879-229 u vremenu od 0800 – 1500 časova.