Brankica ide na Svetsko prvenstvo u Dubaiju

Novu stranicu sportske istorije našeg kraja piše Brankica Negovanović koja će, prvi put od osnivanja KK Šampioni Banja Koviljača čiji je član, nastupiti na smotri najboljih svetskih karatista.

Ona će biti u sastavu reprezentacije Srbije na seniorskom Svetskom prvenstvu u karateu koje  će biti održano od 16. do 21. Novembra u Dubaiju.

“Zahvaljujući dobrim rezultatima usledio je poziv selektora seniorske reprezentacije i kao najmladji član reprezentacije Srbije braniću  boje nacije u kategoriji do 55kg u konkurenciji 64 najbolje devojke iz celog sveta. Pripala mi je čast da se nadjem u top 5 devojaka iz Srbije koje će nastupiti u borbama.”-rekla je, gostujući u našem programu, Brankica Negovanović.

“Na nama, našoj Loznici i Banji Koviljači je da Brankici obezbedimo nesmetan odlazak na veliki početak puta ka cilju osvajanja svetske seniorske medalje.” – kaže Milan Negovanović, osnivač i trener KK Šampioni Banja Koviljača.

Brankica već sutra putuje na završne pripreme koje će se odvijati u Kragujevcu (Šumarice), odakle reprezentacija Srbije putuje na ovaj planetarni dogadjaj.