Rio Sava Exploration poziva domaće kompanije na Dan dobavljača u Loznici

U nameri da podrži osnaživanje sprske privrede i unapredi mogućnosti i konkurentnost domaćih dobavljača, kompanija Rio Sava Exploration nastavlja sa organizacijom susreta sa predstavnicima privrede.

Novi susret na kome dobavljači mogu da predstave svoju kompaniju, kao i da se upoznaju sa predstavnicima Tima nabavke, održaće se u sredu, 8. septembra u Loznici.

„Pozivamo sve zainteresovane kompanije da se prijave i dođu da se upoznamo i istražimo potencijale za saradnju. Naša je želja da, uz pružanje podrške kompanije Rio Tinto, doprinesemo da domaće kompanije razviju svoje potencijale i budu najpoželjniji dobavljači, i to ne samo za Rio Tinto. Uvereni smo da će partnerstva koja razvijamo doprineti podizanju njihove konkurentnosti kako bi postali prvi i najvažniji izbor i drugih korporacija“, izjavio je Nemanja Stojić iz Tima nabavke Rio Sava Exploration.

Ovakvi događaji se održavaju jednom mesečno, a na prethodnom Danu dobavljača učestvovalo je čak 27 domaćih kompanija.

Prijave za učešće na predstojećem Danu dobavljača treba poslati najkasnije do 06.09.2021. do 15:00 časova na mejl adresu jadar.procurement@riotinto.com.