Keš kredit i odmor iz snova na samo nekoliko “klikova” od vas

Aktivirajte elektronsko bankarstvo

Želite li da platite račun, ali napolju pada kiša? Putuje vam se? Potreban vam je kredit, a ne čeka vam se, niti stoji u redu? Želite sve ovo da obavite online, ali ne znate kako i potrebna vam konsultacija sa bankarskim službenikom? Ništa lakše! Komercijalna banka omogućila je da uz jednostavno korišćenje aplikacije za elektronsko bankarstvo raspolaže svojim novcem – sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Koje bankarske usluge su vam na raspolaganju „iz fotelje“?

Plaćanje računa nikada lakše, dok kod kuće čekate omiljenu seriju, ili početak utakmice.

Za početak, ono što obavljate svakog meseca, a ponekad i češće jeste plaćanje računa. Uz eBank servis Komercijalne banke, koji je dostupan sedam dana u nedelji, 24 sata, možete na brz, jednostavan i siguran način da obavite sve finansijske transakcije. Od provere stanja i prometa na tekućim i štednim računima, obavljanja svih vrsta bezgotovinskih transakcija, do internog prenosa sredstava između dinarskih i deviznih računa – sve u samo nekoliko „klikova“.

Pitajte banku, bez odlaska u banku!

Izgovor da ne iskusite sve ove pogodnosti više nema, čaki i ako ste od onih koji sve što se tiče novca više vole da obave uz stručnu konsultaciju bankarskih službenika. U Komercijalnoj banci dali su odgovor i na to u vidu KOMeCentar servisa, koji vam omogućava da komunicirate sa zaposlenima u ekspozituri razmenom poruka, video poziva ili tako što ćete dati pristup operateru vašem računaru kako bi vam pomogao u vezi sa nekim funkcionalnostima elektronskog bankarstva.

Dobili ste odmor, ide vam se na more već u ponedeljak?

Želite da renovirate stan dok su deca kod bake i deke?

Potreban vam je keš kredit?

Odlazak u ekspoziture ne podrazumeva se ni za podnošenje zahteva za keš kredit. Naprotiv, i ova finansijska usluga se može ostvariti online, dok se u tom slučaju jednostavnost procesa i ušteda ne odnose samo na vreme koje nećete potrošiti na odlazak u ekspozituru i čekanje u redu, već i na druge pogodnosti. Ukoliko primate platu ili penziju u Komercijalnoj banci, prilikom apliciranja za online keš kredit bićete oslobođeni nadoknade za odradu kreditnog zahteva, prilaganja menice i administrativne zabrane. Zapravo, ovaj savremeni metod apliciranja za kredit omogućava vam da do neophodnog novca dođete samo popunjavanjem zahteva i prilaganjem potrebne dokumentacije. Online keš kredite odobrava se do maksimalno 500.000 dinara, na period otplate do tri godine.

Dakle, pogodnosti elektronskog bankarstva su brojne, a svakako će ih u budućnosti biti još i više. Dok čekamo nove usluge koje će nam olakšati svakodnevni život, ostaje da se upoznamo sa uslugama koje su nam već sada dostupne na sajtu Komercijalne banke.