Humanitarna vožnja lozničkih biciklista

Humanolovci stigli na cilj

Mitivisani idejom da pomognu drugima „Humanolovci“, u prvoj humanitarnoj akciji, za 48 sati stigli biciklima iz Loznice do Herceg Novog.

Volonteri „Humanolovci“ predvođeni dr Milošem Radojčićem, krenuli su biciklima ,u subotu 19. juna, iz Loznice u avanturu od 400 kilometara, kako bi skrenuli pažnju na postojeće probleme i mlade motivisali da vode zdrav način života. Oni su bez poteškoća danas stigli na odredište u Herceg Novi, osećaju se dobro i sa puno entuzijazma ističu da ova vožnja nema samo humanitarni karakter, već za cilj ima i promociju izazova kroz fizičku aktivnost.

Ideja vodilja „Humanolovaca“ je da pomognu deci oboleloj od retkih i malignih bolesti, u čemu imaju podršku Grada Loznice, Turističke organizacije Loznice i Doma zdravlja Loznica, te će kroz niz sportskih humanitarnih akcija, koncerata, donacija, uplata na žiro račun, skupljati novac za dopunu finansiranja lečenja zdravstveno ugrožene dece.

Svi oni koji su u mogućnosti, novac mogu uplatiti na javni, transparentni, tekući račun Komercijalne banke,

broj 205-9011008415859-12 (na ime dr Miloš Radojčić).

Takođe, dobrovoljni prilozi se mogu donirati u prostorijama Turističke organizacije, u Loznici i u Banji Koviljači, na jasno obeleženim mestima, saopšteno je iz organizacije “Humanolovci“.