Loznica za vikend na Savskoj promenadi

U organizaciji Udruženja banja Srbije, od 15. aprila do 15. maja ove godine, na Savskoj promenadi u Beogradu, održava se izložba „Srbija, moja destinacija“, u kojoj Turistička organizacija grada Loznice predstavlja turističke bisere Podrinja.

U okviru organizacije ovog događaja TOG Loznice će imati nastup 15. i 16. maja na Savskoj promenadi ispred tržnog centra „Galerija Beograd“, kada će promovisati Loznicu i turističke potencijale našeg grada.

U promociji, pored Loznice, učestvuje 25 izlagača – lokalnih i regionalnih turističkih organizacija i specijalnih bolnica za rehabilitaciju. Prolaznici će u ova dva dana moći da se upoznaju sa ponudom RH centara MERKUR u Vrnjačkoj Banji i AGENS u Mataruškoj Banji, kao i Sokobanje, Prolom banje, Lukovske banje, Aranđelovca, Niša, Leskovca, Kragujevca, Topole, Vranja i turističkih destinacija Zapadne Srbije – Tare, Zlatara, Zlatibora, Čačka, Prijepolja, Ivanjice, Sjenice, Arilja, Požege i Kosjerića.

Iz TOG Loznica poručuju: Pozivamo Vas da posetite naš štand, uživate u programu koji smo pripremili i provedete lep vikend sa nama.