Predsednik opštine Mali Zvornik čestita Vaskrs

Radosnim hrišćanskim pozdravom „Hristos vaskrse!“ – „Vaistinu vaskrse!“, predsednik opštine Mali Zvornik, Zoran Jevtić, čestitao je sugrađanima najveći hrišćanski praznik Vaskrs i poželeo da praznične dane provedu u radosti, sa svojim najdražima.

„Svim vernicima koji Vaskrs slave po Julijanskom kalendaru, u ime opštine Mali Zvornik i u svoje ime, upućujem najiskrenije čestitke i želim da dane praznika provedete u radosti i blagostanju, sa porodicom. „Hristos vaskrse!“ – „Vaistinu vaskrse!“, navedeno je u čestitki predsednika opštine Mali Zvornik.

„S obzirom da Vaskrs i ove godine, kao i prošle, dočekujemo u jeku pandemije virusa korona, zabrinuti za svoje zdravlje i zdravlje najmilijih, želim da nam praznik nad praznicima donese snagu da lakše prebrodimo tešku situaciju sa kojom smo suočeni“, napisao je Jevtić.

On je poručio sugrađanima da nastave da strogo poštuju uvedene zaštitne mere i praznike provedu u svojim domovima, a da okupljanje i druženje sa familijom i prijateljima odlože za vreme kada opasnost od bolesti prođe.