Loznički rukometaši ostvarili još jednu pobedu

U nastavku prvenstva u Prvoj ligi Centar, MRK Loznica ponovo na vrhu tabele

MRK Loznica / Foto: Goran Petrović

Prava ekipa Muškog rukometnog kluba Loznice na jučerašnjem gostovanju i odigranom zaostalom kolu u Beogradu je ostvarila pobedu protiv ekipe RK PKB, rezultatom 25:33. Ovom pobedom, u nastavku prvenstva u Prvoj ligi Centar, MRK Loznica se vratio na prvo mesto tabele.

Od samog početka susreta sa ekipom RK PKB stekao se utisak da su izabranici trenera Milana Nedeljkovića uspostavili kontrolu nad utakmicom i rezultatom, tako da su pre kraja drugog poluvremena imali prednost od 13 golova.

Igrač utakmice je i ovog puta bio loznički golman Vladimir Radovanović, a šansu su dobili i mladi igrači koji su ponikli u MRK Loznica. Iz uprave kluba kažu da nema mnogo prostora za slavlje. Kako navode loznički rukometaši već danas počinju pripreme za narednu utakmicu, koja će se odigrati u subotu, 10. aprila, sa početkom u 20 časova, na domaćem terenu UFK Lagator sa Metaloplastikom 2 iz Šapca.

Druga ekipa Muškog rukometnog kluba Loznice narednu utakmicu za nastavak takmičenja zakazala je za nedelju, 11. aprila, u 18 časova, takođe, u dvorani UFK Lagator protiv ORK Lazarevac.