Loznički rukometaši nižu pobede

Prva ekipa Muškog rukometnog kluba Loznice prethodnog vikenda ostvarila je pobedu na gostovanju u Beogradu protiv ekipe RK Rakovica, rezultatom 25:33.

Narednog vikenda obe ekipe MRK Loznica igraće na domaćem terenu, u UFK Lagator / Foto: MRK Loznica

Za igrača utakmice proglašen je naš golman Vladimir Radovanović. U klubu ne kriju zadovoljstvo ovom pobedom na gostovanju i zadržanim mestom u vrhu tabele.

Kako navode, zbog gustog rasporeda takmičenja loznički rukometaši već danas počinju sa pripremama za narednu utakmicu zaostalog kola koja se igra u Beogradu ove srede protiv ekipe RK PKB. Početak susreta je zakazan za 19 časova. Narednog vikenda, u subotu, 10. aprila, sa početkom u 20 časova, na domaćem terenu UFK Lagator zakazana je utakmica sa Metaloplastikom 2 iz Šapca.

Druga ekipa Muškog rukometnog kluba Loznice je prethodnog vikenda odigrala utakmicu u Bogatiću protiv ekipe ORK Mačva 2, gde je zabeležena pobeda rezultatom 26:36.

Igrač utakmice u ovom susretu je bio naš igrač Milutin Vukosavljević. U nastavku takmičenja, narednog vikenda, zakazan je susret u dvorani UFK Lagator protiv ORK Lazarevac, početak utakmice još nije poznat.