Prekinut rad lokalnog parlamenta

Sednica Skupštine grada Loznice, zakazana za danas, zbog nepovoljne epidemiološke situacije kako u našem gradu tako i u čitavoj državi, je odložena za četvrtak, 25. mart.

Predsednica Skupštine grada Loznice, Milena Manojlović – Knežević, je na početku 9. redovne sednice obavestila odbornike i javnost o prekidu rada lokalnog parlamenta.

Predsednica Skupštine grada Loznica /Foto: Printscreen RTV Podrinje

Predsednica Skupštine je usled nepovoljne epidemiološke situacije i porasta obolelih od virusa korona u našem gradu, apelovala na celokupnu društvenu zajednicu i pozvala sve građane da se pridržavaju i da poštuju mere koje je Krizni štab doneo u cilju suzbijanja epidemije korona virusa.

Ispred lokalnog parlamenta, Manojlović-Knežević je istakla značaj masovne imunizacije u borbi protiv zarazne bolesti kovid – 19 i uputila poziv skupštinskim kolegama, kao i svim sugrađanima, da se vakcinišu. Podsetimo, dnevnim redom 9. redovne sednice Skupštine grada Loznice predviđeno je 10 tačaka, među kojima; plan razvoja grada Loznice od 2022. do 2028. godine, Strategija razvoja socijalne zaštite grada za period od 2021. do 2025. godine, četvorogodišnji program razvoja turizma Loznice i ostale teme.