Prva liga Srbije: Zeleno-beli blistaju i igrom i rezultatom

U 19. kolu Prve lige Srbije, na stadionu Radničkog u Klupcima danas su se sastale ekipe FK Loznica i FK Trajal iz Kruševca. Na privremenom terenu u Klupcima, loznička ekipa nastavila je sa sjajnom igrom u prvoligaškim utakmicama. Posle niza prilika za gol, Lazar Ivić je postigao pogodak u 83. minuti, i doveo ekipu do pobede, minimalnim rezultatom 1:0.

Loznička ekipa nastavila je sa sjajnom igrom u prvoligaškim utakmicama (Foto: M. Petrović)

Današnjom, a i igrom u prethodnim utakmicama Lozničani su dokazali da su zasluženo u ovom rangu takmičenja i da su ozbiljan kandidat i za viši rang, čemu se u ovom klubu stremi.

„Lozničani danas zasluženo bolji, pokazali svoj kvalitet i sa svim pokazanim posle utakmice protiv Kolubare i danas protiv nas uočava se da su ozbiljan tim , njihova pojačanja rade stvari koje zahteva ozbiljan fudbal. Mi nažalost nismo odgovorili adekvatno, na stranu naši kadrovski problemi, to nije neka vrsta alibija ali mi nismo imali priliku da izađemo onako kako smo trebali i evo sasvim zaslužena pobeda Loznice danas. Ono što smo planirali nismo ostvarili, a karakteristika nam je da hoćemo da igramo međutim danas smo podbacili, u svakom slučaju čestitke na zasluženoj pobedi Loznici“, rekao je nakon utakmice Goran Lazarević, trener gostiju.

Dragan Mićić, trener zeleno belih, bio je vidno zadovoljan igrom svoje ekipe.

„Danas smo delovali kao jedna veoma ozbiljna ekipa. Stvorili smo bezbroj šansi i na kraju uspeli i da realizujemo i da damo jedan gol, mi smo i očekivali baš ovakvu utakmicu gde će protivnik igrati zatvoreno, gde će se braniti. Naravno mi smo i savetovali da moramo biti strpljivi i čekati šansu. Ispostavilo se da ni nakon par neiskorišćenih prilika nismo bili nervozni i da smo nastavili da igramo svoju igru. Gol je stigao u drugom poluvremenu, tako da, sretan sam i zadovoljan što sam trener ovakve ekipe, što sam trener ovakvih momaka koji stvarno izgaraju i uvek se trude da daju kvalitetnu utakmicu, predstavljaju se kao ozbiljna ekipa. Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu, sigurno da nas neće zadovoljiti ove dve pobede u drugom delu sezone, da ćemo ostati na zemlji i pokušati da izvučemo što bolji rezultat i u narednom kolu“, zaključio je Mićić.

U narednom, dvadesetom, kolu Loznica gostuje Dobanovcima narednog vikenda.

Lozničani danas zasluženo bolji, rekao je nakon utakmice Goran Lazarević, trener gostiju. (Foto: M. Petrović)